Programul nostru este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 1,2 ani – 3 ani. Activitatile de la LittleMe – Early Learning Center se desfasoara in intervalul orar 8:00-17-00, fiind variate si respectand rutina celor mici. 

In prima ora de la sosire, ne vom  juca liber sau vom lua parte la diverse actvitati sub indrumarea educatoarei.

Astfel, voi descoperi jucarii variante, potrivite pentru varsta mea, vom citi impreuna, dansa, canta, picta, alerga sau lua parte la diverse jocuri care cu siguranta ma vor ajuta in dezvoltarea mea. 

Dupa gustare, urmeaza  pregatirea copiilor pentru iesirea in curte si echiparea adecvata. Iesirea afara se face indiferent de vreme pentru ca e important sa avem activitati in aer liber, sa descoperim natura sau sa ne bucuram de soare. Ne vom petrece timpul fumos, desoperind ceea ce ne ofera mediul inconjurator: cu frunze, iarba, copaci, plante, fructe (doar daca ploua tare sau e foarte frig, ninge, bate vantul, atunci ramanem inauntru intr-o atmosfera placuta, la caldura). 

Dupa atatea activitati interesante, ni s-a facut foame si avem nevoie de hrana: urmeaza masa de pranz, o supa gustoasa si sanatoasa, si felul 2 (care sa acopere din necesarul de nutrienti din ziua respectiva). Pentru ca vrem sa crestem mari si frumosi pana vin parintii sa ne ia acasa, tragem un pui de somn de cateva ore sa ne reincarcam bateriile pentru mai tarziu. 

Mai descoperim/redescoperim cateva jucarii, mai luam o gustarica si apare cel mai drag dintre pamanteni noua (mama, tata, bunica, bunicul sau un prieten care care a fost desemnat sa ne preia in ziua respectiva), care ne duce in cel mai frumos loc posibil: ACASA!

Maine incepe o noua zi plina de distractie impreuna cu colegii mei amuzanti si educatoarele mele dragi!  

Tarife valabile pentru anul educational 2023-2024 (1 Septembrie 2023 – 31 August 2024)

Avem disponibile urmatoarele pachete:

Play and eat

Incepem distractia la ora 8:00, iar la ora 13:00, dupa ce luam pranzul, plecam spre casa

1,2 ani- 3 ani 1700 RON

Play, eat, sleep and more play

Incepem distractia la ora 8:00, iar la ora 17:00, dupa trezire si gustare, plecam spre casa

1,2 ani- 3 ani 1900 RON

La frați se adaugă o reducere de 10%.

Pentru înscriere se achită o taxă de 500 lei. Aceasta se plătește o singură dată înainte de semnarea contractului pentru rezervarea locului, fiind nerambursabilă în cazul în care vă răzgândiți.

Promovăm un stil de viață sănătos, cu mâncare sănătoasă, astfel încât masa de prânz o să fie asigurată de o firmă de catering, respectând toate normele și principiile impuse de LittleMe – Early Learning Center. Milităm pentru un meniu echilibrat, nutritiv, variat, cu multe legume, fructe, carne, lactate. Gustările o să fie, de asemenea, sănătoase, copiii nu o să primească dulciuri sau produse procesate, toate fiind adaptate vârstei lor. Masa de prânz se achită separat (felul 1 și felul 2 de mâncare). În cazul în care copilul lipsește și părintele anunță din timp, aceasta nu se plătește.

După înscriere veți fi contactați telefonic pentru a stabili o întâlnire și a face o vizită împreună cu cel mic la sediul LittleMe – Early Learning Center pentru a ne cunoaște și pentru a vedea locul de joacă a celor mici și a vă răspunde la toate întrebările și nelămuririle!

Vă așteptăm cu mare entuziam și pregătiți de joacă!