Credem intr-o educatie timpurie a copilului bazata pe indemnuri cu blandete, cu zambete si multe imbratisari, dar cu limite comportamentale clare, expuse pe un ton potrivit care sa-i dea incredere copilului si indrumare din partea noastra, a celor adulti, pentru o dezvoltare armonioasa si echilibrata. Copiii apreciaza instructiunile pozitive si par sa ignore sau sa respinga cuvintele ca “Nu” sau “Nu face”, de accea abordam o educatie pozitiva prin care ii aratam copilului ce are voie sa faca.

Un ritm zilnic il ajuta pe cel mic sa manance, sa doarma, sa se joace mai bine si sa simta ca are un oarecare control asupra lumii lui. Astfel, vom respecta rutina celor mici pentru a se simti in siguranta alaturi de noi. Fiecare copil este diferit, iar activitatile si metodele noastre educationale o sa fie adaptate pentru fiecare copil in parte. Ne dorim sa lucram impreuna cu parintii, sa gasim metodele potrivite pentru fiecare copil in parte, iar educatia de la activitatile noastre sa se continue si acasa. O sa ne jucam mult afara pentru ca noua ni se pare un lucru normal si natural, care aduce multe beneficii copilului, indiferent de vreme. O sa fie chiar palpitant sa alergam prin ploaie sau sa sarim in balti, sa studiem fulgii sau picaturile de ploaie, sa plantam flori sau legume, sa le udam zilnic si sa vedem cum cresc si care este rezultatul muncii noastre. Ne ajuta faptul ca avem o curte generoasa unde sa desfasuram numeroase activitati interesante.  O sa avem grija sa ne imbogatim colectia si sa plantam tot ce avem nevoie. Ne dorim ca LittleMe  – Early Learning Center sa devina un loc unde copiii sa se simta ACASA, un loc unde sa vina cu drag si unde sa li se ofere sansa sa descopere mediul inconjurator si sa invete prin joaca si explorare. Activitatile o sa se desfasoare atat in limba romana, cat si limba engleza pentru a ne adapta acestei lumi mai usor.

Cu totii ne dorim sa crestem copii care sa se dezvolte armonios din radacinile si cu aripile pe care le-am oferit noi, care sa isi aminteasca, mai tarziu, o copilarie plina de iubire si rasete care i-au facut sa se simta atat de increzatori in ei insisi, incat orice sa para posibil. In fiecare zi din copilaria copilului vostru, creati acest viitor! Natura este prietena noastra si o dezvoltare armonioasa are loc in momentul in care copilul alearga descult prin iarba si se conecteaza cu tot ce ne ofera Pamantul.

Ne dorim sa raspundem atat nevoilor emotionale, cat si nevoilor fizice ale copilului, sa imbunatatim relatia dintre educator – parinte – familie  prin activitati orientate  catre cresterea si educarea armonioasa a copiilor, astfel incat sa existe o relatie bazata pe comunicare si sinceritate intre educator si parinte, respectiv parinte si educator.

Copiii se vor simti iubiti, ocrotiti de personalul nostru, respectiv educatoare si ingrijitoare, care le vor oferi o atmosfera placuta si un mediu securizant.

Activitatile propuse la LittleMe – Early Learning Center vor fi atent selectate pentru a raspunde nevoilor fiecarui copil si nivelul de varsta al acestuia. Pentru ca aceste activitati sa aiba succes ne vom raporta mereu la natura sau ne vom desfasura activitatile (cand ne permite vremea) in curtea noastra bogata cu copaci si diferite flori.

Ne propunem pregatirea copilului pentru o societate aflata in continua transformare, dar care mereu sa se raporteze la valorile familiei si sa aiba principii sanatoase si stabile pentru un echilibru emotional al adultului de maine. 

Daca crezi ca principiile pe care ne bazam noi sunt asemanatoare cu ale tale si ale familiei tale, ne-ar face mare placere sa ne cunoastem, sa radem impreuna si sa invatam unii de la altii!