Programul nostru este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 1,2 ani – 3 ani. Activitatile de la LittleMe – Early Learning Center se desfasoara in intervalul orar 8:00-17-00, fiind variate si respectand rutina celor mici. 

In prima ora de la sosire, ne vom  juca liber sau vom lua parte la diverse actvitati sub indrumarea educatoarei.

Astfel, voi descoperi jucarii variante, potrivite pentru varsta mea, vom citi impreuna, dansa, canta, picta, alerga sau lua parte la diverse jocuri care cu siguranta ma vor ajuta in dezvoltarea mea. 

Dupa gustare, urmeaza  pregatirea copiilor pentru iesirea in curte si echiparea adecvata. Iesirea afara se face indiferent de vreme pentru ca e important sa avem activitati in aer liber, sa descoperim natura sau sa ne bucuram de soare. Ne vom petrece timpul fumos, desoperind ceea ce ne ofera mediul inconjurator: cu frunze, iarba, copaci, plante, fructe (doar daca ploua tare sau e foarte frig, ninge, bate vantul, atunci ramanem inauntru intr-o atmosfera placuta, la caldura). 

Dupa atatea activitati interesante, ni s-a facut foame si avem nevoie de hrana: urmeaza masa de pranz, o supa gustoasa si sanatoasa, si felul 2 (care sa acopere din necesarul de nutrienti din ziua respectiva). Pentru ca vrem sa crestem mari si frumosi pana vin parintii sa ne ia acasa, tragem un pui de somn de cateva ore sa ne reincarcam bateriile pentru mai tarziu. 

Mai descoperim/redescoperim cateva jucarii, mai luam o gustarica si apare cel mai drag dintre pamanteni noua (mama, tata, bunica, bunicul sau un prieten care care a fost desemnat sa ne preia in ziua respectiva), care ne duce in cel mai frumos loc posibil: ACASA!

Maine incepe o noua zi plina de distractie impreuna cu colegii mei amuzanti si educatoarele mele dragi!